S.C. Custom Bike S.R.L. este o companie românească înregistrată în Romania iar www.custom-bike.ro este de asemenea constituit în conformitate cu dispozițiile legale prevăzute de legislația din România, ambele supunându-se legilor referitoare la protecția consumatorilor.
          Utilizarea și cumpărarea produselor aparținând S.C. Custom Bike S.R.L. din magazinului on-line www.custom-bike.ro, aparținând societății, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate mai jos.
 
I.       ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI DE VÂNZARE-CUMPĂRARE ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR 

          Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.custom-bike.ro și S.C. Custom Bike S.R.L. au obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană și se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terți, urmând a le folosi numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei. 
          Pentru a putea plasa o comandă fermă prin intermediul magazinului on-line www.custom-bike.ro vă recomandăm să creați un cont de utilizator. Crearea contului de utilizator implică introducerea datelor de contact solicitate și o parola necesară autentificării. Parola asigură confidențialitatea și securitatea datelor aflate în baza noastră de date. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, Orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Aveți obligația de a ne înștiința imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.
          Primirea comenzii efectuate prin intermediul contului de utilizator va fi confirmată prin email sau telefonic, la adresa de email sau numărul de telefon înregistrat odată cu crearea contului de utilizator. 
          Comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile lucrătoare în ordinea primirii acestora, clientul fiind ulterior informat cu privire la: data livrării comenzii, disponibilitatea produselor comandate, valoarea acestora, cheltuielile de livrare, modalitatea de plată și valoarea totală a comenzii. Clientul are obligația de a verifica corectitudinea datelor și de a anunța eventualele omisiuni sau erori.
          Neîndeplinirea obligațiilor asumate de părți atrage sancțiuni legale. 
          Atenție: orice neexecutare a contractului din vina clientului, prin neonorarea comenzii efectuate implică plata în avans a prețului produselor în cazul unei comenzi viitoare.

II.      RESPONSABILITĂȚI PRIVIND PRODUSELE.

          Site-ul este actualizat zilnic însă disponibilitatea unui produs în stocul real al magazinului on-line va fi întotdeauna confirmată clientului în condițiile descrise anterior.
          Valoarea maximă a obligațiilor S.C. Custom Bike S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. Custom Bike S.R.L. de la clientul respectiv. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, S.C. Custom Bike S.R.L. își rezervă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută. 
          Orice reclamație va fi adusă la cunoștința S.C. Custom Bike S.R.L. în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare, în caz contrar considerându-se că bunul este acceptat de client.

III.    LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚII

          Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

IV.     POLITICA DE PREȚURI

          Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte. Prețurile sunt cele de la data comandării produselor, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale prețurilor. Prețurile afișate includ TVA. 

V.      TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

          Livrările se vor efectua numai către adresa/adresele menționate în comenzile plasate, de luni pana vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare legală. Transportul are o valoare fixă în cuantum de 20 lei indiferent de destinație (oriunde 
în România) și de dimensiunile coletului. Taxa de transport va apărea pe factură împreună cu restul produselor comandate, cumpărătorul nemaiplătind nimic în plus curierului în afară de valoarea comenzii confirmate.
          Livrarea se face prin curier rapid și, în majoritatea cazurilor, comanda va ajunge a doua zi după confirmarea telefonică a comenzii. S.C. Custom Bike S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate pentru întârzieri de livrare ale curierului indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite greșit în comandă, curierul nu gasește pe nimeni la adresa menționată și nu reușește să ia legătura cu destinatarul, greșeli de sistem ale curierului, situații excepționale precum drumuri înzăpezite/inundate/blocate, accidente în care este implicată mașina de transport etc. 
          S.C. Custom Bike S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru produsele lovite/zgâriate/deteriorate în timpul transportului, nu despăgubește și nu schimbă astfel de produse în împrejurarea în care ele nu au fost semnalate curierului în momentul recepționării mărfii.
          
VI.    RETURUL PRODUSELOR

          Pentru a vă proteja, S.C. Custom Bike S.R.L. operează o politică de rambursare flexibilă. În cazul în care produsul comandat nu corespunde cerințelor dumneavoastră sau prezintă defecte de fabricație, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala cumpărătorului, în ambalajul original cu toate accesoriile, fără urme de montaj, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit. Cumpărătorul achită taxele de transport tur-retur pentru schimbul produsului. În acest sens vă rugăm să ne contactați imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Adresa de retur este Str. Făgetului nr. 114A Constanța sau predare directă în magazin.
          Rambursarea contravalorii produselor se va face în termen de 10 zile lucrătoare de la retur, prin transfer bancar, rambursarea nu se face imediat la predarea/primirea produselor!
          În funcție de constatările realizate referitor la starea produsului/produselor și a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, avariat, etc), ne rezervăm dreptul de a reține din valoarea produsului/produselor comandat/e o taxă de utilizare și/sau o taxă de procesare administrativă.
          Returul produselor existente pe custom-bike.ro se supune O.G. nr. 130 din 31 august 2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, republicată numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid, comenzile care sunt achiziționate din magazinul societății nu sunt considerate comerț la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca și corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului și se supun legilor în această materie.
          Nu se pot returna biciclete asamblate conform solicitărilor din comandă, orice alte componente sau ansamble montate după cerințele specifice ale cumpărătorului, precum și marfa vândută la promoție.

VII.   CONDIȚII ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

          Plata se poate efectua la livrare prin sistem ramburs (maxim 5000 lei), plata în avans prin transfer în contul S.C. Custom Bike S.R.L. ( RO49BTRL01401202P26254XX )în baza unei facturi proforme sau direct în magazin (cash, card, card Star BT). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Tranzacțiile se fac in lei.

VIII.  ACCESUL LA INFORMAȚIILE CONȚINUTE DE SITE

          custom-bike.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a modifica/ reproduce/ copia parțial sau integral site-ul. 

IX.    COMUNICĂRI ELECTRONICE

          Se face doar în cazul abonării la Newsletter. 
Abonarea și dezabonarea este gratuită și voluntară.

X.      DREPTURI DE AUTOR

          Întregul conținut al www.custom-bike.ro poate fi folosit doar în interes personal, nu în scopuri comerciale.

XI.    LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI (TERȚI)

          În secțiunea "Parteneri" veți găsi câteva linkuri către siteuri web din diferite domenii ale unor firme ale căror servicii vi le recomandăm. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale inconveniente survenite în urma accesării acestora.

XII.   LITIGII

          Orice conflict apărut între S.C. Custom Bike S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.

XIII.  DISPOZITII FINALE

          Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
          S.C. Custom Bike S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.custom-bike
.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
          S.C. Custom Bike S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru orice fel de accident, daune sau alte prejudicii rezultate în urma posesiei sau utilizării vreunuia dintre produsele pe care le-a expediat, din orice motiv. Cumpărătorul și/sau utilizatorul își va asuma întreaga responsabilitate pentru a obține și a se folosi de echipamentul de protecție necesar, în conformitate cu recomandările producătorului. Adițional, cumpărătorul/utilizatorul va accepta că ciclismul, în orice fel ar fi el practicat, este o activitate inerent periculoasă din care pot rezulta accidentări serioase, chiar moartea și va accepta sa își însușească instruirea și supervizarea, precum și toate materialele de siguranță, necesare practicării acestor activități.spacer

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Informatii
Website detinut de Custom Bike S.R.L., CIF: 29835280, Reg.Com: J13/383/2012